Z zdravim načinom življenja proti depresiji

Depresije, tesnobnosti, pomanjkanje energije in psihotični napadi so zelo pogosto povezani z zastrupljenostjo telesa.

Ne samo odrasli, ampak tudi otroci se ne prehranjujejo zdravo, vse preveč časa preživijo za računalnikom, kar desetina pa jih z življenjem ni zadovoljna.

Z jemanjem antidepresivov, antibiotikov, kontracepcijskih tabletk in podobnih kemičnih zvarkov uničite tudi koristne bakterije. S tem pa dajete možnost slabim, toksičnim bakterijam-glivam, da se hitro razmnožujejo.
Toksini, ki jih sproščajo glive, še dodatno oslabijo imunski sistem in vse skupaj povzroči utrujenost, brezvoljnost, pozabljivost, izgubo koncentracije, nihanje razpoloženj.

Torej, z vsemi kemičnimi sredstvi se še dodatno zastrupljate in uničujete tiste dobre, probiotične bakterije, zato poskrbite za zdravo prehrano, pijte veliko vode, jejte živila z vitamini in minerali, medtem ko vam predlagamo, da iz dnevnega jedilnika izključite sladkor, moko, kofein, alkohol, gazirane pijače, nikotin in pogrevanje obrokov v mikrovalovni pečici. Nikar pa ne pozabite na redno razgibavanje in namenjanje prostega časa aktivnostim, v katerih uživate.

Povzeto po: Društvo Planet Zemlja

Use Facebook to Comment on this Post

Comments are closed.