Orientacijski tek

V soboto smo organizirali prvi orientacijski tek (rajetecikotpahodi). Povabljenih je bilo veliko bosohodcev in obutežev, vendar je prvo kontrolno točko našla samo peščica najboljših 🙂 Štart je bil okoli trinajste ure, poiskati pa so morali še tri kontrolne točke na katerih so jih čakale zanimive naloge.

Razdalje med kontrolnimi točkami so premagovali na različne načine, kateri so bili vrednoteni glede na obliko “transporta”: z bosimi nogami, v obutvi in s kolesom. Točke pa jim je prineslo tudi uspešno reševanje nalog na kontrolnih točkah (čekpojntih). Vse ekipe so prejele zemljevid poti in kontrolnih točk. Naloge na kontrolnih točkah so bile različne. Hoja po gurtni (slackline), prenašanje vode, na zadnji kontrolni točki pa sta jih pričakala člana Hare Krišne s posebno nalogo. Podelitev nagrad, žrebanje srečnežev, ki so všečkali (lajkali) Bosa noga spletno stran na facebooku, pečenje kostanja in gurmanski užitki ob hranjenju z jelenovim golažem, pa smo ob dobri glasbi in “žlahtni kapljici”, vtisnili v spomin na “velikem” žuru v šenčurskem pašniku, kamor so prišli tudi obuti člani 🙂 Poglejte fotke —–>

Nagrade so prispevali: ŠD Bosa noga, Hostel Cukrarna, Andreja Zajc s.p. in Marjeta Vidmar

Vabimo vse, ki se vam tole dobro sliši, da se včlanite v društvo  in se brezplačno udeležite podobnih dogodkov. ČLANARINE NI!

Use Facebook to Comment on this Post

Comments are closed.