Elvis Jackson v Angliji

Elvis Jackson se v oktobru pripravljajo na prvo promocijsko koncertno turnejo po Angliji, ki bo trajala od 6. do 14. oktobra. Trenutno poteka na Otoku promocija singla in videospota »Street 45«, pred tem pa je bil pri večini tamkajšnjih glasbenih medijev dobro ocenjen album »Against The Gravity«.

Album so med drugim dobro ocenili Powerplay, Kerrang, Powerplay Magazin, Big Cheese, Rock Sound, Push The Fire, In the News, Rush On Rock, Shakenstir in nekateri drugi. Plod tega je novo sodelovanje Elvis Jackson z Plan B Booking agencijo, ki sedaj zastopa skupino v Angliji, za PR pa skrbi priznana agencije Prescpription PR (Roger Waters, Weezer, Universal Music glasbeni program itd).

Videospot »Street 45« je mogoče videti na vodilni avstrijski glasbeni TV postaji GO TV, za spot pa lahko glasujete tudi na lestvici Domačica (MTV.SI) ali VIDEOZID (TV SLO 2).

Še pred odhodom v Anglijo bodo Elvis Jackson odigrali nastop v MC Jedro v Medvodah (sobota, 1.10.2011), takoj po povratku pa tudi v Kopru na prireditvi “Oktober je dober” v šotoru ob Bonikifi (petek, 21.10.2011).

 

Use Facebook to Comment on this Post

Comments are closed.