Sara Prestor – Miss športa Slovenije 2012

Naša članica Sara Prestor se je uvrstila v ožji izbor za Miss športa Slovenije 2012.  Zdaj pa vam povemo še par besed za tiste, ki je ne poznate tako dobro kot mi. 

Bosonoga Sara

S športom se ukvarja praktično že celo svoje življenje. Kot štiriletno punčko so jo starši vpisali v plesno šolo in od takrat se ni ločila od plesnega parketa. Svoje plesno znanje je polnila z različnimi plesnimi zvrstmi kot so jazz-balet, hip-hop, rock’n’roll, salsa in drugimi skupinskimi plesi in plesi v paru. Pri desetih letih se je skupaj s soplesalcem – njenim bratom odločila, da se bo usmerila v tekmovalne latinsko ameriške plese. Zmagala je na svojem prvem tekmovanju in do svojega sedemnajstega leta aktivno tekmovala in dosegala različne uvrstitve na domačih in tujih tekmovanjih. Leta 2008 je dobila priložnost, da se poizkusi kot plesna učiteljica. Dandanes uči pet različnih plesnih zvrsti: tekmovalni LA plesi, družabni plesi, plesi za najmlajše, zumba in ples ob drogu. V plesu in prenašanju svojega plesnega znanja na druge ljudi neizmerno uživa.

Sara Prestor

 

Zakaj si se letos prijavila na Miss športa?
Na Miss športa 2012 sem se prijavila, ker si želim, da je moje življenje kar se da razgibano in zanimivo. Trudim se, da ne obstanem predolgo časa na enem mestu, zato si vedno postavljam nove in zahtevnejše cilje. Tekmovanje je enkratna priložnost, da se mi uresničijo sanje vendar bom pri tem potrebovala vašo pomoč pri glasovanju. Če mislite, da sem prava kandidatka za zmago Miss športa 2012 lahko zame glasujete na spodnji povezavi:

http://www.miss-sporta.si/glasovnica12.html

Za vsak oddani glas bom zelo vesela in se vam že zdaj zahvaljujem!! :)))

 

Use Facebook to Comment on this Post

Comments are closed.