Soulshine je boljši kot sunshine

allmanZasnežene poti so nas ljubitelje hoje z bosimi nogami prisilile, da smo si nadeli nogavice in noge, sicer s težavo, potisnili v smučarske čevlje. Tako je, začela se je sezona teka na smučeh in ostalih zimskih norosti (beri: turnega smučanja:)). Kljub snežnemu nasmešku pa si marsikateri dan zaželimo vsaj kanček sonca. A ob poslušanju skladbe legendarnih Allman brothers Soulshine se nasmehnemo in spoznamo, da je vse, kar potrebujemo le “soulshine”.

In še nekaj zanimivosti o Allman brothers band.

Legendarni Allman brothers band so v ponedeljek naznanili, da se kljub lanskoletnemu nesporazumu z organizatorji ter preložitvi tradicionalnih newyorških marčevskih koncertov Beacon Run iz dvorane Beacon Theatre v United Palace Theatre, marca 2011 vračajo na oder zdaj že njihovega udomačenega koncertnega prizorišča. Na novinarski konferenci so člani skupine prejeli opravičilo vodstva MSG Entertainment, ki upravlja številne dvorane, med drugim tudi Beacon Theatre. Beacon Run koncerte bodo lahko ljubitelji dobre glasbe leta 2011 obiskali med 10. in 19. marcem.

Preko 190 glasbenih nastopov je skupina Allman brothers band izvedla ravno v newyorškem Beacon Theatru vsakega marca že 20 let zapored in tako postala pravi sinonim te dvorane, marčevski Beacon Run pa že skoraj kultni dogodek za ljubitelje njihove glasbe in poznavalce. Vse do marca letos, ko je zaradi napake pri rezervacijah terminov morala ta legendarna glasbena skupina koncertirati v precej bolj od središča mesta oddeljenem United Place Theatru.

Vodstvo MSG Entertainment se je fantom za zaplet javno opravičilo, predsednik Jay Marciano pa je na novinarski konferenci dejal: »Oče mi je včasih pravil: ‘Sin, potreben je velik pogum, da priznaš napako.‘ Zato se danes našim prijateljem iz skupine Allman Brothers opravičujem za pomoto in upam, da se boste vsakega marca spet vračali na oder Beacon Theatra.«

Glasbeniki so opravičilo sprejeli in zagotovili, da bodo na “domačem” odru koncertirali, dokler bodo zmožni priti na oder, odigrati in oditi z njega.

Use Facebook to Comment on this Post

Comments are closed.