Glasbeni vlak bo peljal na nastop skupine Elvis Jackson

Tinkara KovacZ željo, da bi bile poti na prireditve, ki jih je v tem času res veliko, bolj varne in do okolja bolj prijazne, je s pomočjo združenih moči društva Planet Zemlja in Slovenskih železnic nastal projekt, ki po otvoritvenem nastopu na glasbenih tirih s Tinkaro Kovač, nadaljujejo svoje poslanstvo.

V četrtek, 19. maja, bo glasbeni vlak odpeljal iz Maribora proti Ljubljani na adrenalinski rock spektakel, koncert zasedbe Elvis Jackson v Križankah.

Prvi glasbeni vlak, na katerem bo poleg mladih glasbenikov prisoten tudi Soki, bobnar skupine Elvis Jackson, bo odpeljal iz Maribora ob 12.45 in v Ljubljano prispel ob 14.38.

Drugi glasbeni vlak  bo na pot iz Maribora krenil ob 17.50 in prispel v Ljubljano ob 19.38.

Vsi, ki boste vstopnico za koncert kupili v Info centrih Slovenskih železnic v Ljubljani, Mariboru ali Celju, boste prejeli bon za 50 odstotkov cenejše potovanje z vlakom za 2 osebi. Tega boste lahko unovčili za potovanje z vlakom Slovenskih železnic do konca leta.

Slovenski glasbeniki, ki so ali še bodo pristopili k projektu, bodo s t. i.  glasbenimi vlaki potovali po Sloveniji v kraje, kjer se bodo zgodili koncerti velikih glasbenih skupin, kot so Elvis Jackson, Big Foot Mama, Zablujena Generacija, Maja Keuc, Kingston, Tabu in drugi.

Use Facebook to Comment on this Post

Comments are closed.